Get Adobe Flash player

Interview: Alweer een tegenslag voor MXindoor

Er gaan de laatste tijd meerdere verhalen de ronde over het voortbestaan van de MX INDOOR. Dus wij van Motorcrossnieuws.com gingen in gesprek met Ron Reijnders de man die de motorsport een echt warm hart toedraait en wij vroegen hem wat de plannen zijn voor de nieuwe indoor baan in Echt-Susteren. Dat Ron er alles aan doet om weer een indoor baan te krijgen mag wel duidelijk zijn..

Lees meer: Interview: Alweer een tegenslag voor MXindoor

MXINDOOR komt met een indoorcircuit in Echt

Zoals iedereen al wel weet is de MX INDOOR in Roosendaal gesloten. Voilgende week zijn er gesprekken om te kijken of het mogelijk is om de indoorbaan in Roosendaal weer te kunnen openen. De Mx Indoor zit zeker niet stil want de bedoeling is dat 1 januari de indoor crossbaan in Echt haar deuren zal gaan openen.

Lees meer: MXINDOOR komt met een indoorcircuit in Echt

Het doek is gevallen voor de MX Indoor Roosendaal

Helaas zal de enige indoor motorcrossbaan in Nederland verdwijnen. Alle mogelijkheden zijn bekeken om de indoor crossbaan open te houden maar doordat er in de zomermaanden soms dagen of zelf weken niemand komt rijden en wel de vaste lasten gewoon doorgaan was het niet meer haalbaar om de baan op te houden. Dit tot grote spijt van de MX INDOOR Roosendaal.

Lees meer: Het doek is gevallen voor de MX Indoor Roosendaal

MX Indoor Roosendaal wegens omstandigheden tijdelijk gesloten.

Wegens omstandigheden is de MX Indoor in Roosendaal tijdelijk even gesloten. Er gingen de geruchten dat de MX Indoor failiet zou zijn maar daar blijkt niets van waar te zijn. Ook was het twitteraccount van de MX Indoor gehackt maar dit is inmiddels alweer opgelost.

Lees meer: MX Indoor Roosendaal wegens omstandigheden tijdelijk gesloten.

Nieuwe website voor MX Indoor Roosendaal.

De MX Indoor in Roosendaal heeft een geheel nieuwe website. De oude site voldeed niet meer aan de wensen van MX Indoor daarom is er voor gekozen om een geheel nieuwe website te gaan bouwen. De realisatie is in handen van Motorcrossnieuws.com.

Lees meer: Nieuwe website voor MX Indoor Roosendaal.